Snel afvallen.

Al sinds wij gestart zijn met onze werkzaamheden als personal trainer in Zaandam is onze grootste doelgroep globaal gezegd mensen die willen afslanken. Onze persoonlijke begeleiding aan mensen met deze doelstelling is daardoor ook één van onze specialiteiten geworden. Als afval coach begeleiden wij de mensen op een natuurlijke en verantwoorde manier zonder af te vallen met shakes en zonder het gebruik van afslankpillen. De afvalpillen kunnen voor sommige mensen goed werken, maar er wordt niet gedacht aan de fitheid van de mens en de mogelijk overtollige huid die overblijft.

Doordat wij verschillende opleidingen hebben gevolgd geloven wij in de beste en de meest verantwoorde manier: Afvallen zonder dieet. 

Afvaltips zijn vanuit ons oogpunt onder andere het aanpassen van het persoonlijke voedingspatroon, maar wel in stappen. Zo is het mentaal gezien makkelijker om steeds kleine en verantwoorde aanpassingen door te voeren die kunnen worden volgehouden! Op deze manier kun je zelfs afvallen zonder sporten. Om het afvallen te stimuleren is sporten echter wel aan te raden. Zo kan het lichaam ook strakker gemaakt worden en de kans op overtollig huid klein is. 

Sinds een aantal maanden zijn we met een aantal Personal Trainers gestart met Personal Fitness Center in Zaandam. Hier geven wij het 12-weken afslankprogramma “Sportief Afslanken” in combinatie met persoonlijk voedingsadvies.