Personal Fitness Center Zaandam biedt topkwaliteit in de fitness

Bij Personal Fitness Center staat er ten alle tijden professionele begeleiding op de vloer. Deze ervaren en gediplomeerde personal trainers draaien ook fitness diensten en geven dus niet alleen personal training. Dat is een groot verschil met de concurrentie. Wij maken graag afspraken met u om een trainingsprogramma op maat te maken. Na een aantal weken krijgt u weer een nieuw trainingsprogramma zodat het lichaam geprikkeld blijft en de kans op resultaat het grootst is. Ook laten wij zien en leggen wij uit hoe u dit trainingsprogramma technisch uitvoert zodat u zelfstandig correct het schema uit kunt oefenen. Tijdens fitness diensten zullen de instructeurs en personal trainers erop letten dat u uw oefening goed uitvoert en waar nodig kan er dan gecorrigeerd worden. In techniek en weerstand van verschillende oefeningen krijgt u hulp en ook zijn deze personal trainers er voor om u gemotiveerd te houden. Wij lopen ook echt rond in de fitness!

Het eindresultaat is dat u een goede work-out krijgt en resultaten behaalt!

Fitness

Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de Nederlanders hun resultaat niet behaalt in de fitness.

Waar komt dit door?

Er is tegenwoordig geen begeleiding (of alleen maar semi-begeleiding) meer in de sportscholen. Hierdoor hebben de meeste mensen eigenlijk geen flauw idee:

– welke oefeningen goed zijn om hun doel te behalen;

– in welke volgorde de oefeningen het beste uitgevoerd kunnen worden;

– of ze de oefeningen wel technisch goed uitvoeren (er wordt niet gecorrigeerd);

– of ze de oefeningen wel zwaar genoeg uitvoeren;

– of ze wel op de juiste manier bezig zijn met hun voeding.

Personal Fitness Center zorgt ervoor dat alle bovenstaande kwesties opgelost worden. Wij durven te stellen dat met ons concept uw fitness resultaten wel behaald zullen worden.

 
Onze instructeurs hebben verschillende specialiteiten:

– Afvallen;

– Conditie opbouw;

– Krachttraining/spiermassa opbouw;

– Medische doelen/revalidatietraining;

– Sport specifieke doelen.

Ook zeer belangrijk om te weten

Personal Fitness Center biedt u een gezellige sfeer. Onze ruimte is ideaal en nodigt uit om sociale contacten te leggen en na de training nog even van een kopje koffie of thee te genieten.

Historie

Personal Fitness Center wordt geleidt door mensen met hart voor de zaak die zelf vanaf de onderste traptrede ooit zijn begonnen als stagiaire of fitnessinstructeur.

Het begon allemaal 10-15 jaar geleden toen we als stagiaire en fitnessinstructeur begonnen bij Achmea health Center. Het concept was duidelijk: Een sportschool met fitness en groepsfitness waar de begeleiding bovenaan stond. Dit concept is jarenlang weggeweest in de fitnessbranche en deze willen wij weer terug brengen!

Zo zijn wij jaren werkzaam geweest, hebben wij veel ervaring opgedaan en hebben onszelf door geschoold middels diverse opleidingen als fitnessinstructeur, groepslessen, (medisch)Personal Training, kickboksen, massages en taping.

Ook hebben wij ontzettend veel verschillende managers gehad, en uiteraard neem je die ervaringen ook mee. Door de jaren heen ontstond het besef dat we eigen meningen en ideeën creëerden over het beleid van een succesvolle sportschool. Onze droom om een eigen sportschool op te starten is vervolgens ontstaan.

Nadat wij een aantal jaren geleden gestart zijn met het opzetten van een eigen Personal Training studio en dit langzaam maar zeker hebben doorgebouwd is de tijd dan nu aangebroken om van onze droom werkelijkheid te maken.

Wij hopen u te mogen verwelkomen voor een persoonlijke rondleiding en proefles!

Starten bij Personal Fitness Center Zaandam

Indien u start bij Personal Fitness Center zal er een eerste afspraak ingepland worden. Tijdens deze eerste afspraak neemt u samen met een van de fitnessinstructeurs uw doelstelling door. Eventuele blessures of medische indicaties worden doorgenomen zodat u een trainingsprogramma op maat krijgt.

Ook is er de optie om een weging te laten doen waarbij het gewicht, vetpercentage, spierpercentage en visceraal vet wordt gemeten. Hier zou periodiek een update van kunnen komen.

Zodra de fitnessinstructeur alle gegevens heeft die nodig zijn wordt er op dat moment een fitness schema voor u gemaakt. Dit wordt gebaseerd op uw doelstelling, blessures/medische indicaties en zal dus geen standaard schema zijn. Nadat het schema is gemaakt neemt de fitnessinstructeur het schema met u door zodat u gelijk aan de slag kunt. Er wordt een nieuwe afspraak ingepland zodat uw lichaam optimaal geprikkeld blijft om nieuwe resultaten te kunnen behalen.

Een gezond voedingspatroon is van groot belang om het gewenste resultaat te behalen. Onze fitnessinstructeurs hebben de nodige kennis omtrent de juiste manier van voeding en geven u graag tips om u hierbij te ondersteunen. Indien u een persoonlijk voedingsprogramma op maat wilt hebben kunt u daarvoor terecht bij een personal trainer.

Personal Fitness Center:
Voor iedereen die echt resultaat wilt behalen en behouden!