Vanaf 1 juli kan er bij Personal Fitness Center weer gesport worden!

Wij willen graag benadrukken dat er vanuit het kabinet 2 fases zijn ontwikkeld.

Fase 1 is de beperkte opening. Fase 2 is volledige opening.

Vanaf 1 juli zullen de sportscholen starten in fase 1. Dit betekent dat er bepaalde voorwaarden en regels verbonden zijn aan het feit dat de sportscholen weer open mogen.

– Wees verstandig en blijf thuis als je ziek/verkouden/niet lekker bent of als je de afgelopen 72 uur ziek bent geweest!

– Als u wil fitnessen of een groepsles wil volgen dient er gereserveerd te worden via onze app of door te bellen naar de sportschool.

– In de app kunt u een tijdvak aanklikken waarin u wil sporten. Binnen dat tijdvak komt u de sportschool binnen, kunt u gebruik maken van de kleedkamer, gaat u sporten, kunt u na afloop helaas geen gebruik maken van de douches en verlaat u de sportschool. Het is van belang dat iedereen zich aan het tijdvak houdt.

– Maak gebruik van de handgel bij binnenkomst.

– Houd 1,5 meter afstand gedurende uw bezoek binnen de sportschool, maar ook op de parkeerplaats.

– Lees bij binnenkomst de gezondheidscheck. Indien u één van de vragen met ‘ja’ beantwoordt is het helaas niet mogelijk om gebruik te maken van onze faciliteiten.

– Check op de normale manier in met de leden pas zoals u dit gewend bent.

– Pak nadat u bent ingecheckt een flesje desinfectie van de frontdeskbalie indien u gaat fitnessen en houd deze gedurende de hele training bij de hand.

– Maak naast een eigen handdoek gebruik van een eigen meegenomen schoonmaakdoekje als u gaat fitnessen zodat die gebruikt kan worden om met desinfectie alle materialen schoon te maken na het gebruik hiervan. Maak ook het gedeelte schoon met desinfectie waar de handdoek heeft gelegen of gehangen.

– Om zoveel mogelijk te spreiden zullen er kluisjes in de kleedkamers en in de lounge staan die gebruikt kunnen worden. Kijk dus goed of het verantwoord is om de kleedkamer te betreden qua drukte.

– Zorg er a.u.b. voor dat u zich thuis al omkleedt. Omkleden in de kleedkamer is helaas niet toegestaan. De kluisjes en haakjes in de kleedkamer mogen wel gebruikt worden.

– Volg de aangegeven looproutes.

– Maak gebruik van de aangegeven vakken waarin per persoon mag worden getraind.

– Het is niet mogelijk om 2 tijdvakken achter elkaar te reserveren. 1 tijdvak per dagdeel is wel mogelijk.

– Het gebruik van de douches is niet toegestaan.

– De sauna’s zullen nog even dicht blijven totdat nadere info volgt.

– Het nuttigen van een kop koffie/thee in de lounge is voorlopig niet mogelijk. Flesjes en repen zijn wel verkrijgbaar.

– Neem eigen afval mee naar huis. Dit mag helaas niet worden weggegooid in de prullenbakken binnen de sportschool.

– Aankomst binnen de sportschool vindt niet eerder plaats dan het tijdvak waarin gereserveerd is.

– U dient binnen het tijdvak de sportschool te verlaten.

– Probeer de sociale contacten buiten de sportschool te houden en niet in de lounge.

– De toiletten mogen worden gebruikt. De gebruiker van het toilet reinigt voor en na gebruik zelf het toilet met schoonmaakspullen die door het centrum beschikbaar worden gesteld.

– Toiletten buiten de kleedkamers zijn voor de leden. Toiletten binnen de kleedkamers zijn voor het personeel.

Uitleg groepslesdeelname:

– Er worden geen deelnamepasjes meer uitgedeeld.

– Zorg ervoor dat u al zoveel mogelijk bent omgekleed.

– Nadat u bent omgekleed loopt u direct de groepsleszaal in.

– Ongeveer 5 minuten nadat het tijdvak start waarvoor u hebt gereserveerd begint de groepsles. Houd hier rekening mee. In tegenstelling tot de buitenlessen zal u zelf de materialen weer kunnen klaarzetten. Uiteraard proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met de tijd die nodig is voor het klaarzetten van de materialen, maar zorg er dus voor dat u op tijd bent!

– De leden die als eerste de groepsleszaal in lopen zetten direct de eigen materialen neer en positioneren zich helemaal voor in de zaal bij het podium. Op die manier werken wij naar achteren toe.

– Als de les is afgelopen mogen de leden achterin de zaal (dichtst bij de entree van de zaal) de materialen schoonmaken, opruimen en de zaal verlaten. Zo werken we naar het podium toe.

– Voor deelname aan circuit training geldt de verplichting van het meebrengen van een eigen schoonmaakdoekje om alle materialen direct schoon te maken na elke ronde die wordt afgewerkt.

– Bij alle andere groepslessen kan gebruik gemaakt worden van de welbekende torkrollen.